Startpunt is vanaf dinsdag 2 juni weer op afspraak geopend

Vanaf dinsdag 2 juni is het weer mogelijk om afspraken te maken met de medewerkers van het Startpunt. In verband met de coronacrisis was het Startpunt de afgelopen periode alleen telefonisch bereikbaar. Door de versoepeling van de maatregelen, zijn afspraken in het Startpunt (gebouw het ‘t Palet) dus weer mogelijk. Om het risico op verspreiding van het virus zo klein mogelijk te houden, kan dit alleen op afspraak. Vanaf woensdag 15 juli is de balie van het Startpunt ook weer geopend.

Geen open inloop

Voor 15 juli is het nog niet mogelijk om zonder afspraak bij de balie van het Startpunt binnen te lopen. Ook blijft het uitleenpunt van Medipoint gesloten. Hiervoor verwijzen wij u naar Medipoint. Kijk hiervoor op www.medipoint.nl

Afspraak in het Startpunt

Heeft u een afspraak met een medewerker van het Startpunt? Wij vragen u zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak te komen. Wanneer u graag wilt dat een contactpersoon aanwezig is bij de afspraak, geef dit dan aan als wij de afspraak met u maken. We reserveren dan een ruimte waar voldoende afstand kan worden gehouden.

Huisbezoek

U bent van ons gewend dat we voor een uitgebreid gesprek op huisbezoek komen. Kunt u moeilijk naar ‘t Palet komen of wilt u om een andere reden liever bij u thuis afspreken? Geef dit dan aan bij de medewerker. Dan wordt er een afspraak voor een huisbezoek ingepland. Ook bij een huisbezoek is het belangrijk dit veilig te doen. Dat betekent dat u en uw gezinsleden dan ook klachten vrij zijn en dat er voldoende afstand kan worden gehouden.

Uw en onze gezondheid

Uiteraard gaan wij alleen met u in gesprek als u en uw huisgenoten klachtenvrij zijn. Bij het maken van een afspraak worden daarom een aantal vragen over uw gezondheid gesteld. Dit gebeurt als wij u bellen voor de afspraak. Als u op de dag van de afspraak toch klachten heeft, dan vragen wij u om de afspraak alsnog telefonisch of per e-mail af te zeggen. Dit kan bij de medewerker met wie u de afspraak heeft.

Bij welke klachten kan de afspraak niet doorgaan

• U heeft corona
• U heeft nu huisgenoten/gezinsleden met corona
• U bent genezen van corona korter dan 2 weken geleden
• U heeft een of meerdere van de volgende symptomen, verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38)
• U heeft huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen
• U bent in thuisisolatie

Hoe maakt u de afspraak

Wilt u een afspraak maken met het Startpunt? Meld u zich dan aan via afsprakenbutton . U wordt dan dezelfde of de volgende werkdag gebeld en dan wordt er een afspraak ingepland. Tijdens openingstijden kunt u natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0317-410160 of e-mail naar startpunt@wageningen.nl

Hoe komt u binnen?

Omdat het Startpunt tot 15 juli alleen op afspraak geopend is, is de voordeur van het Startpunt aan de Rooseveltweg gesloten. Heeft u een afspraak met de medewerker? Bel dan bij de achterdeur van het Palet (op de parkeerplaats) aan. De medewerker met wie u de afspraak heeft, komt u dan ophalen. Hij/zij geeft u uiteraard geen hand.

Wat gebeurt er als u het Startpunt binnenkomt?

Wij vragen u uw handen te reinigen. De Startpunt medewerker neemt u dan mee naar een ruimte waar voldoende afstand gehouden kan worden.

Bereikbaarheid Startpunt

Wilt u een afspraak maken? Of heeft u geen afspraak maar wilt u wel een medewerker spreken? Bel dan tijdens kantoortijden met het nummer 0317-410160 of e-mail naar startpunt@wageningen.nl Het Startpunt is telefonisch bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 9.00-16.00 uur en van vrijdag van 9.00-13.00 uur.