Arrangementen

Arrangement 1:  Het kind heeft een VVE-verwijzing en ouders hebben geen recht op kinderopvangtoeslag.

Het kind mag 3 dagdelen spelen. Gemeente Wageningen subsidieert een deel van de kinderopvang en ouders betalen een inkomensafhankelijke ouderbijdrage. Zie tarieven 2018 (link) voor een indicatie van de hoogte van de ouderbijdrage.

Arrangement 2Het kind heeft een VVE-verwijzing en beide ouders werken of studeren.

Het kind mag 3 dagdelen spelen. Ouders kunnen aanspraak maken op een bijdrage in de kosten van de kinderopvang via de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. De hoogte van de tegemoetkoming kan worden berekend op de site van de belastingdienst: www.toeslagen.nl

Arrangement 3: Het kind heeft geen VVE-verwijzing en ouders komen niet in aanmerking voor kinderopvangtoeslag.

Het kind mag 2 dagdelen spelen. Gemeente Wageningen subsidieert een deel van de kinderopvang en ouders betalen een inkomensafhankelijke ouderbijdrage. Zie tarieven 2018 voor een indicatie van de hoogte van de ouderbijdrage.

Arrangement 4: Het kind heeft geen VVE-verwijzing en beide ouders werken of studeren.

Het kind mag minimaal 2 en maximaal 5 dagdelen spelen. Ouders kunnen aanspraak maken op een bijdrage in de kosten van de kinderopvang via de kinderopvangtoeslag van de belastingdienst. De hoogte van de tegemoetkoming kan worden berekend op de site van de belastingdienst: www.toeslagen.nl

Bovenstaande arrangementen kunnen worden uitgebreid via de arrangementen die de kinderopvang regulier aanbiedt. Dit kan per aanbieder verschillen. Wie in aanmerking komt voor kinderopvangtoeslag kan niet in aanmerking komen voor een tegemoetkoming van de gemeente Wageningen.