Boekstart

Heeft u pas een baby gekregen? Samen een boekje lezen, plaatjes aanwijzen en verhaaltjes vertellen, versterkt de band met uw baby. Baby's die zijn voorgelezen, zijn later beter in taal. U kunt dus niet vroeg genoeg beginnen met voorlezen.

Wat is BoekStart

BoekStart is een programma dat kinderen van 0 tot 4 jaar en hun ouders van boeken laat genieten. Als uw baby 3 maanden is, krijgt u van de gemeente een brief met een waardebon. Dit is voor het BoekStartkoffertje.

Gratis lid van de bblthk
Wanneer u de bon bij de brief invult en inlevert bij de bblthk, wordt uw kind gratis lid van de bblthk. U ontvangt dan een koffertje met twee boekjes. Het BoekStart-koffertje. Heeft u de brief niet ontvangen? Of bent u de brief kwijtgeraakt? Download dan de waardebon. Met het lidmaatschap leent u gratis mooie baby- en peuterboeken bij de bblthk.
 

Bblthk

De medewerkers van de bblthk helpen u graag bij het kiezen van passende boekjes. Er zijn regelmatig leuke activiteiten voor baby’s en (groot)ouders in de bblthk. Deze vindt u op www.bblthk.nl. Op de website kunt u zich ook aanmelden voor de nieuwsbrief.

Filmpje Boekstart

 

 

Zoeken