Dagbesteding

U of uw naaste met dementie woont thuis. Bent u op zoek naar een geschikte daginvulling in Wageningen? Is daar professionele begeleiding bij nodig en vraagt u zich af welke dagbesteding het beste bij uw situatie past?  Voor dagbesteding is in veel gevallen een toekenning van de gemeente nodig. Neem hierover contact op met het Startpunt en informeer naar de mogelijkheden. Er zijn diverse plaatsen in Wageningen waar mensen met dementie terecht kunnen voor dagbesteding met professionele begeleiding. Wilt u weten welke dagbestedingsmogelijkheden er in de nabije omgeving van Wageningen zijn? Informeer dan bij het Startpunt naar de mogelijkheden.

Zorgboerderij Willemshoeve

Zoekt u een geschikte dagbestedingsplek waarbij er veel activiteiten buiten worden gedaan? Zorgboederij De Willemshoeve biedt dagbesteding aan licht dementerende ouderen.

Meer informatie

 • Telefoon:                     (0317) 41 74 15
 • Email:                          info@dewillemshoeve.eu
 • Website:                     www.dewillemshoeve.eu
   

Dagbesteding Pieter Pauw

Pieter Pauw biedt dagbesteding aan mensen met dementie en Parkinson. Bezoekers kunnen terecht in twee huiskamers. De groepen worden ingedeeld op niveau en interesse. Er is een speciaal programma voor hoog opgeleide mensen.

Meer informatie

 • Telefoon:                   Vilente Zorgadvies 088-03 21 321
 • Website:                     www.vilente.nl  
   

Dagbesteding Opella

Opella biedt dagbesteding aan mensen met dementie op diverse locaties. In Wageningen is dat op locatie het Torckdael. De activiteiten zijn gericht op het behouden of verbeteren van de zelfredzaamheid. Daardoor is langer thuis blijven wonen mogelijk.

Meer informatie

 • Telefoon:                   Opella servicepunt 0318-75 22 22
 • Website:                    www.opella.nl

Zoeken