Boodschappendienst voor ouderen

Kunt u niet meer zelf uw boodschappen in de winkel halen omdat u bijvoorbeeld slecht ter been bent ? Hier leest u welke mogelijkheden er zijn om uw boodschappen thuis te krijgen.

Bezorgdiensten van de diverse supermarkten

Informeer bij de diverse Wageningse supermarkten welke mogelijkheden voor bezorgen zij hebben en welke eventuele kosten hier aan zijn verbonden. Meestal dient u via internet uw boodschappen te bestellen. Soms kan dit ook telefonisch, als u geen computer heeft.

Boodschappendienst van ledenservice

Bent u lid van Icare ledenvereniging? Dan kunt u gebruik maken van de gratis boodschappendienst van de ledenvereniging. Zij bezorgen uw boodschappen thuis. Bestellen kan alleen boven de € 25.

Boodschappenbus in Wageningen

De boodschappenbus haalt u en andere deelnemers op vrijdagmiddag thuis op en brengt u weer thuis. U doet in één van de Wageningse supermarkt zelf uw boodschappen. Vrijwilligers helpen u in de supermarkt. Uw rollator of rolstoel kan in overleg mee.

  • Telefoon: (0317) 41 30 88

De helpende hand

Voor mensen met weinig financiële middelen is er de helpende hand. Vrijwilligers doen voor u de boodschappen als u een keer onthand zit. U kunt contact opnemen met de helpende hand.

Online supermarkt

Een andere mogelijkheid is gebruik te maken van een online supermarkt. U besteld via internet uw boodschappen en ze worden gratis bij u thuisbezorgd.

Zoeken