Boodschappendiensten voor ouderen

Kunt u niet meer zelf uw boodschappen halen in de winkel omdat u slecht ter been bent ? Hier leest u welke mogelijkheden er zijn om uw boodschappen thuis te krijgen.

Bezorgdiensten van de diverse supermarkten

Informeer bij de diverse supermarkten welke mogelijkheden voor bezorgen zij hebben en welke eventuele kosten hier aan zijn verbonden.  Meestal dient u via internet uw boodschappen te bestellen. Soms kan dit ook telefonisch, als u geen computer heeft.

Boodschappendienst van ledenservice

Als u lid bent van de Icare ledenvereniging kunt u gebruik maken van de gratis boodschappendienst van de ledenvereniging. Zij bezorgen uw boodschappen thuis. Bestellen kan alleen boven de € 25.

Boodschappenbus in Wageningen

De boodschappenbus haalt u en andere deelnemers op vrijdagmiddag thuis op en brengt u weer thuis. U doet in één van de Wageningse supermarkt zelf uw boodschappen. Vrijwilligers helpen u in de supermarkt zodat u zelf uw boodschappen kunt doen. Uw rollator of rolstoel kan in overleg mee.

  • Telefoon: (0317) 41 30 88

De helpende hand

Voor mensen met weinig financiële middelen is er de helpende hand. Vrijwilligers kunnen voor u de boodschappen doen als u een keer onthand zit. U kunt contact opnemen met de helpende hand.

Zoeken