inloopochtend voor ouders van hoogsensitieve kinderen

Het thema is: Hoe zorgt u voor uzelf als ouder en hoe goed kent u zichzelf.

Thema: Hoe zorgt voor uzelf als ouder? En hoe goed kent u uzelf als ouder?

Over begrenzen van uw kind wordt veel geschreven en gesproken. Het is een thema dat raakt aan uw eigen grenzen en authenticiteit als ouder. Hoe beter u uzelf, uw drijfveren en verlangens maar ook uw grenzen leert kennen, hoe makkelijker het wordt om uzelf af te stemmen op uw kind. Uw kind zal baden in de veilige ruimte die u hiermee voor hem of haar creëert.  Uw kind zal net als u zijn eigen ruimte leren innemen, grenzen leren aangeven. Uw kind zal zichzelf op een liefdevolle en speelse manier ontdekken en zo vertrouwen en eigenwaarde opbouwen.

Praktische informatie

  • Datum: vrijdag 8 september 2017
  • Tijd: 10.00 – 12.00 uur
  • Plaats: Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408a in Wageningen

NB: veel ouders denken dat ze er om 10 uur moeten zijn, maar dat is geen must! Het is een open inloop, ook na half twaalf is er nog koffie en thee en kunt u zo aanschuiven aan tafel!

De inloopochtenden zijn gratis, koffie en thee staan klaar. U bent van harte welkom, en neem gerust belangstellenden mee!

Meer informatie

De inloopochtend wordt georganiseerd door Simone Lammers. Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen via simone.lammers@chello.nl of 06 29 12 39 40  (bereikbaar op ma, di en do)

Zoeken