Workshop 'Positief opvoeden & een fijne partnerrelatie'

Foto workshop positief opvoeden en een fijne partnerrelatieOp maandag 4 oktober 2021 is er in het Startpunt een workshop over ‘Positief Opvoeden & een fijne partnerrelatie’. Deze workshop is geschikt voor ouders en opvoeders van kinderen van 0-13 jaar. 

Wat houdt het in? 

Tijdens de workshop wordt uitleg gegeven wat positief opvoeden inhoudt. Hoe doe je dat als je kind in de supermarkt een driftbui krijgt. Of als je kind zich niet houdt aan de gemaakte afspraken over op tijd thuiskomen. En hoe blijft je naast opvoeder ook partners en geliefden? Tijdens de workshop krijg je handvatten om te investeren in je relatie. En krijg je inzicht hoe kinderen opgroeien in een positieve en veilige sfeer. 

Organisatie

De workshop wordt georganiseerd door Lenie Rake, Joke de Vries en het Startpunt. Lenie Rake is orthopedagoog en heeft een eigen praktijk in Wageningen. Joke de Vries werkt als relatietherapeut en is oprichter van Buro Nij, voor relatiekwaliteit. 

Wanneer

Maandag 4 oktober 2021 van 20.00-21.30 uur (inloop vanaf 19.30 uur)

Waar

Startpunt, Rooseveltweg 408A, Wageningen

Week van de Opvoeding

Deze workshop vindt plaats in de Week van de Opvoeding (4-10 oktober). Het thema van deze week is: ‘Vertel eens’. De activiteiten nodigen uit om op een ontspannen en positieve manier ervaringen delen. Meer weten over het programma tijdens deze week? Klik dan hier voor meer informatie.  

Meer informatie 

  • Deelname is gratis.
  • Door de 1,5 meter maatregel zijn er een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Aanmelden is verplicht. Graag met vermelding van uw telefoonnummer en e-mailadres. Dat kan via startpunt@wageningen.nl of via telefoonnummer (0317) 41 01 60. 
  • Mocht je na aanmelding toch niet kunnen komen, stuur dan een mail naar startpunt@wageningen.nl of bel (0317) 41 01 60. Dan kan iemand anders de plaats innemen. 
  • Meer informatie over Lenie Rake vindt u op www.lenierake.nl.
  • Meer informatie over Joke de Vries vindt u op www.buronij.nl