Inspiratiewebinar ‘Welkom in Puberland’ voor vaders en moeders'

PuberachtbaanOp donderdag 7 oktober 2021 om 20.00 uur zijn alle vaders en moeders uit Wageningen van harte welkom het webinar 'Welkom in Puberland' bij te wonen!

Wat is het? 

Welkom in Puberland is van alles. Soms een lezing, soms een goed gesprek met andere ouders en dan weer een theatermonoloog. Maar het is misschien nog wel het meest een goed gesprek met jezelf. Over hoe je het vindt, die hele puberteit. Over wat voor ouder je bent of wilt zijn. Het wordt een webinar die nieuwe energie geeft. Leerzame informatie, tips en herkenbare verhalen wisselen elkaar af. Je krijgt meer zicht op de vraag hoe je er als ouders kunt zijn voor je puber.

Door wie? 

Het webinar wordt georganiseerd door Inloop Jeugd en Gezin van het Startpunt. Spreker tijdens dit webinar is Anouk Boering. Zij is verbonden aan Family Factory en van de Velsen Stichting. Zij begeleidt ouders bij lastige gezinssituaties. 

Week van de Opvoeding

Dit webinar vindt plaats in de Week van de Opvoeding (4-10 oktober). Het thema van deze week is: ‘Vertel eens’. Wilt u meer weten over het programma tijdens deze week?  Klik dan hier voor meer informatie.  

Praktische informatie:

  • Het webinar is op 7 oktober 2021 van 20:00-21.00 uur.
  • Aanmelden kan via onderstaande link. 
  • Deelname is gratis. 

Aanmelden

Aanmelden voor dit webinar kan via deze link