Webinar 'Pubers en Verleidingen' (vol)

Pubers gamenOp donderdagavond 12 november is er een gratis webinar voor opvoeders uit Wageningen. Pubers komen vaak aanraking met verschillende verleidingen. Voorbeelden hiervan zijn gamen, het gebruik van sociale media, maar ook het gebruik van alcohol en drugs. Veel opvoeders vragen zich af wat normaal is en wat niet en wanneer ze zich zorgen moeten maken. Grenzen stellen in wat wel en niet kan, is belangrijk. Vraagt u zich af hoe u het beste met uw puber in gesprek kunt gaan? Hoe u afspraken maakt? Tijdens dit webinar krijgt u hierover informatie. De chat is beschikbaar voor vragen.

Wanneer

Donderdagavond 12 november 2020. Dit webinar is vanwege grote belangstelling volgeboekt. Neemt u graag deel aan dit webinar? Stuur dan een e-mailtje naar preventie@iriszorg.nl. Bij voldoende aanmeldingen wordt een nieuwe datum ingepland. U krijgt hier dan bericht over.

Organisatie

Iriszorg, Solidez en Startpunt Wageningen.

Informatie en aanmelden

• Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar preventie@iriszorg.nl. Zet in de e-mail dat u zich aanmeldt voor het webinar ‘Pubers en Verleidingen Wageningen’. U ontvangt dan een e-mail met de link zodat u mee kunt doen.
• Als u een vraag heeft over het onderwerp dan kunt u die in de e-mail van tevoren aangeven. De sprekers nemen de vragen zoveel mogelijk mee in de uitleg.
• Aanmelden is gratis voor inwoners van Wageningen.

Logo iriszorgLogo SolidezLogo Startpunt