Themabijeenkomst: ''Dementie of toch niet?''

Werkt u als professional of als vrijwilliger met mensen met geheugenklachten of dementie? Wilt u daar meer van weten? Dan is deze bijeenkomst geschikt voor u.

Inhoud

In deze bijeenkomst wordt aandacht besteed aan het vroegtijdig herkennen van dementie. Dit is niet altijd eenvoudig. Het veranderende gedrag kan veel vragen oproepen. Wanneer is er sprake van gewone vergeetachtigheid? Wanneer is er misschien meer aan de hand? Er wordt ook ingegaan als niet de vergeetachtigheid op de voorgrond staat maar bijvoorbeeld somberheid, verwardheid, angst of onrust.  Hoe kunt u het beste omgaan met veranderend gedrag? Ook wordt ingegaan waar u terecht kunt met vragen en waar de juiste hulp te vinden is.

Waar

In Café de Vrienden (Torckdael), Van Sallandthof 2 te Wageningen.

Door wie

De bijeenkomst wordt verzorgd door mevrouw Drijver van Indigo. De bijeenkomst is tot stand gekomen in samenspraak met het Platform Dementie Wageningen.

Wanneer

Woensdagmiddag 15 november van 13.30-15.30 uur.

Informatie

  • De bijeenkomst is gratis.
  • De bijeenkomst is geschikt voor vrijwilligers en professionals die werkzaam zijn met mensen met geheugenklachten en of dementie.
  • U kunt u voor deze bijeenkomst aanmelden bij het Startpunt telefoon 0317-410160 of per e-mail startpunt@wageningen.nl.

 

 

 

 

Zoeken