Startpunt open middag Week van de Zorg en Welzijn

week zorg en welzijnBent u benieuwd hoe een dag van een Startpuntmedewerker eruit ziet? Wat er voor nodig is om dit werk goed te kunnen doen? Neem dan op woensdag 13 maart 2019 van 15.00-16.00 uur tijdens de Week van de Zorg en Welzijn een kijkje in de keuken van het Startpunt.

Werken bij het Startpunt

Startpuntmedewerkers hebben een belangrijke wegwijsfunctie. Het geven van informatie en advies over allerlei mogelijkheden onder andere binnen de zorg en welzijnssector, is een belangrijke taak. Het Startpunt is dé plek in Wageningen waar alle inwoners van jong tot oud vaak starten met informatie inwinnen als ze een vraag hebben. Vragen die gaan over uiteenlopende onderwerpen zoals wonen, welzijn, zorg, onderwijs, werk en financien.

Week van de Zorg en Welzijn

Van 11-16 maart is het de Week van de Zorg en Welzijn. Veel zorg- en welzijnsinstellingen openen dan hun deuren om te laten zien wat het werk inhoudt. Bij zorg en welzijn wordt vaak gedacht aan maatschappelijk werk of werken in de thuiszorg, gehandicaptenzorg of bijvoorbeeld een ziekenhuis. Het Startpunt is in die zin misschien een vreemde eend in de bijt. Maar het werk is niet minder interessant of belangrijk.

Belangsteling?

Heeft u interesse in deze sector? Wij hebben op dit moment geen vacatures maar vertellen u graag wat het werk inhoudt. Veel gemeentes hebben vergelijkbare mogelijkheden zodat u een indruk krijgt van het werk. Een medewerker van het Startpunt vertelt u de inns en outs. Uiteraard kunt u vragen stellen.

Aanmelden

 

Zoeken