Programma Week van de Mantelzorg

Tijdens de Week van de Mantelzorg heeft Mantelzorg Wageningen een afwisselend programma voor mantelzorgers in petto. Het landelijke thema van de dag van de mantelzorg 2019 is: Wie verras jij? Verrast u ook een andere mantelzorger? U als mantelzorger mag een andere mantelzorger uit Wageningen verrassen en hem of haar meenemen naar een activiteit naar keuze. 

Zaterdag 9 november 'Muzikaal theater van Hester Macrander'

De geestige conferences van Hester Macrander worden afgewisseld met mooie, leuke en bekende liedjes. Vanaf 14.15 ontvangen wij u graag met een kopje thee of koffie.
Bij een gezellige middag uit mogen lekkere hapjes niet ontbreken, daar wordt voor gezorgd. Wij vinden het fijn als u zich van tevoren opgeeft

Zaterdag 9 november van 14.15-16.30 uur
Plaats:     Stadsatelier Harnjesweg 84 Wageningen

Woensdag 13 november 'High Tea, massage en info'High Tea

High Tea
Tussen 13.30 en 16.30 uur bent u welkom voor de High Tea, De tijd van de massage bepaalt misschien voor u hoe laat u komt bij de High Tea. U kunt zelf bepalen hoe laat u komt en wanneer u weer wil gaan.Wethouder mw. L. de Brito is aanwezig en schuift aan

Massage
Alle spreekkamers van het Palet zijn omgetoverd tot massagesalons en voor wie wil kan een gratis hand-voet of stoelmassage ontvangen. Graag zo spoedig mogelijk opgeven in verband met planning die wordt gemaakt met de masseurs

Info
Tijdens de High Tea kunt u vragen stellen aan medewerkers van het Startpunt het Vrijwilligerscentrum en Mantelzorg Wageningen. Er zijn foldertafels aanwezig.

Woensdag 13-november 2019 van 13.30-16.30
Plaats        ’t Palet Rooseveltweg 408A Wageningen

Vrijdag 15 november 'Mantelzorgdiner'

De week van de mantelzorg wordt afgesloten met een diner bij Vreemde Streken. Vreemde streken is een knus gezellig restaurant waar de verschillende culturen uit Wageningen in de gerechten tot uiting komen. Vreemde Streken is een biologisch cateringbedrijf en duurzame feestzaal in Wageningen.

U als mantelzorger bent te gast vanaf 17.45 uur, Het tapasdiner wordt vanaf 18.00 geserveerd. Voor deze activiteit zijn 55 plaatsen beschikbaar. Dus VOL IS VOL. U hoort voor 9 november of u kunt deelnemen of dat u op de reservelijst staat.

Vrijdag 15 november 17.45 (inloop vanaf 17.30 uur)
Plaats:  Vreemde Streken Bevrijdingsstraat 38 Wageningen                               

Aanmelding voor de activiteiten

U kan aan elke activiteit deelnemen.  Graag opgeven voor 7 november a.s. Graag naam en telefoonnummer doorgeven en de activiteit waaraan u wil deelnemen. Heeft u een dieet laat het ons weten.

Telefoon: 0317-468818
E-mail :    mantelzorgwageningen@solidez.nl