Meldcode Huiselijk geweld & kindermishandeling een webinar voor vrijwilligers en inwoners

“Een mishandeld kind of oudere heeft maar één persoon nodig om voor hem of haar de cirkel van geweld te doorbreken.”

Op dinsdag 24 novemer van 19.00-20.30 uur is er voor inwoners en vrijwilligers uit Wageningen een webinar met het onderwerp 'Training Huiselijk Geweld en kindermishandeling'. In Wageningen zijn er veel vrijwilligers en inwoners actief binnen veel verschillende soorten organisaties en verenigingen. In de samenwerking met kinderen en volwassenen maakt u zich misschien wel eens zorgen of er misschien sprake is van huiselijk geweld of kindermishandeling. Wat doet u dan met uw zorgen? En hoe kunt u er dan voor die persoon zijn en waar kunt u met de signalen naartoe?

Door wie

Moviera, kennis- en expertisecentrum huiselijk geweld en kindermishandeling, geeft in een webinar antwoord op bovenstaande vragen. Er is voldoende gelegenheid tot het stellen van vragen. Deze webinar is op initiatief van Het Startpunt, Welsaam, de gemeente Wageningen en Vrijwilligerscentrum Wageningen

Aanmelden

Meld u uiterlijk 17 november (gratis) aan door een mail te sturen naar preventie@moviera.nl onder vermelding van bijeenkomst 24 november Wageningen.

Meer informatie

Vrijwilligerscentrum Wageningen: Machteld Speets machteld@vcwageningen.nl / 06-83265736