Informatiemarkt respijtzorg

30 juni 2017

Even behoefte aan ontspanning en tijd voor u zelf? Wie wil dat niet. Als mantelzorger is dat niet altijd vanzelfsprekend. Want hoe regelt u de zorg voor uw echtgenoot of zieke familielid. Voor die situaties is er respijtzorg. Respijtzorg betekent vervangende zorg. Als mantelzorger kunt u de zorg voor een zieke partner of ander familielid overlaten aan een vrijwilliger of professionele kracht zodat u even tijd heeft voor andere dingen of om uit te rusten.

Respijtmarkt

Wilt u weten welke mogelijkheden er zijn voor respijtzorg of vervangende zorg in Wageningen? Kom dan op 30 juni 2017 naar de respijtmarkt in het Palet.

Voor wie

De informatiemarkt is voor iedereen die mantelzorger is of in zijn dagelijks leven of werk te maken heeft met mantelzorgers.

Door wie

Tijdens de markt zijn er verschillende organisaties aanwezig die verschillende vormen van respijtzorg aanbieden. U kunt bij de kramen vragen stellen of informatie meenemen.  Er wordt ook uitleg gehouden door Marjoke van Gelder , Mantelzorg Wageningen,  over wat respijtzorg precies is, welke vormen er zijn en hoe je dat kunt regelen. De informatiemarkt wordt georganiseerd door Mantelzorg Wageningen en het Startpunt.

Praktische informatie

  • De bijeenkomst vindt plaats op vrijdagmiddag 30 juni 2017 van 14.00-16.00 uur in het Palet, Rooseveltweg 408A
  • Deelname is gratis en u kunt zo binnenlopen.
  • Voor meer informatie kunt u terecht bij het Startpunt telefoon 0317-410160 of e-mail startpunt@wageningen.nl of Mantelzorg Wageningen 0317-468818 of mantelzorgwageningen@solidez.nl

Zoeken