Gezond bewegen als u ouder wordt!

Bent u ook van plan om meer te gaan bewegen in het nieuwe jaar? Bent u benieuwd hoe het gesteld is met uw conditie en fitheid? Wilt u graag advies hoe u goed kunt bewegen? Sportservice Wageningen organiseert samen met het Startpunt een middag over vitaal ouder worden.

Wat houdt het in?

Tijdens deze middag krijgt u informatie en tips hoe u gezond kunt blijven bewegen als u ouder wordt. U gaat actief aan de slag en doet mee aan de fittest. Deze test bestaat uit verschillende onderdelen. Bij alle onderdelen is begeleiding aanwezig en wordt uitgelegd wat de bedoeling is. De uitkomsten worden nadien besproken met een fysiotherapeut.

Hoe gaat het in zijn werk?

Er wordt tijdens deze middag in twee groepen gewerkt die op twee verschillende tijdstippen starten. U doet op één van de twee tijdstippen mee. Bij aanmelding geeft u uw voorkeurtijdstip door. Hier wordt zoveel mogelijk rekening mee gehouden. Het is afhankelijk van het aantal aanmeldingen op welk tijdstip u definitief wordt ingedeeld. Het kan dus zijn dat u op het andere tijdstip wordt ingedeeld dan wat u als voorkeur heeft opgegeven. Houdt hier dus rekening mee. Een week van tevoren krijgt u van Sportservice Wageningen een bevestiging met daarin de laatste informatie en op welk tijdstip u definitief bent ingedeeld.

Tijd

  • Inloop eerste groep 12.30 uur en start programma 13.00 uur, eindtijd 15.00 uur
  • Inloop tweede groep 14.00 uur en start programma 14.30 uur eindtijd 16.30 uur

Wanneer

Donderdag 25 januari 2018

Waar

Locatie Sportcentrum de Bongerd  Bornsesteeg 2 Wageningen

Aanmelden

  • Voor deze middag is aanmelden nodig vanwege het beperkt aantal plaatsen
  • Aanmelden kan tot en met uiterlijk 16 januari 2017 bij Startpunt Wageningen via telefoon 0317-410160
  • Als u zich per mail aanmeldt, dan graag met  (e-mailadres), leeftijd, huisadres en telefoonnummer waarop u te bereiken bent. Per e-mail kunt u zich aanmelden via startpunt@wageningen.nl
  • Na aanmelding ontvangt u ongeveer een week van tevoren per e-mail een bevestiging met daarin meer informatie over deze middag en de tijd waarop u bent ingedeeld. Heeft u geen e-mail? Dan ontvangt u de informatie per post of er wordt telefonisch contact met u opgenomen.
  • Heeft u vragen over de inhoud van het progamma? Neem dan eerst contact op met Sportservice Wageningen telefoon 06 – 52 88 82 45 of 06-46815044. Zij zijn bereikbaar op maandagmiddag van 13.00-17.00 uur en donderdagochtend tussen 10.00-12.00 uur
  • Deelname is gratis

 

Zoeken