Gezocht: Kanjers voor de jeugdlintjes 2019

De gemeente is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen of voor de stad. Zij zijn een voorbeeld voor anderen en mogen best eens in de schijnwerpers staan.

Voor wie?

Het jeugdlintje is in het leven geroepen voor jonge Wageningers van 6 tot en met 17 jaar, die een bijzondere prestatie leveren of hebben geleverd. Met het jeugdlintje worden deze jonge mensen bedanken voor hun inzet, maar het jeugdlintje is ook een stimulans voor henzelf en anderen om met het goede werk door te gaan. Kent u een Wageningse jongere die weleens in het zonnetje gezet mag worden? Een jongere, die bijvoorbeeld altijd boodschappen haalt voor de buurvrouw, activiteiten organiseert voor een goed doel of opkomt voor anderen?  Maar ook kinderen die de buurt schoon houden? Of het meisje dat regelmatig haar gehandicapte broertje wegbrengt. Of de kinderen die een inzamelingsactie voor het goede doel hebben georganiseerd.  Ook jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van sport of cultuur komen in aanmerking voor een lintje. Aarzel dan niet! Meld hem of haar dan aan voor het jeugdlintje.

Wanneer

De uitreiking van de Jeuglintjes 2019 vindt plaats in het stadhuis op zaterdag 20 april 2019.

Aanmelden

Kinderen en jongeren, die een lintje verdienen, kunnen individueel of als groep, tot vrijdag 29 maart 2019 worden aangemeld. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier.

 

Zoeken