Gezocht: Kanjers voor de jeugdlintjes 2019

De gemeente is trots op jonge inwoners die zich inzetten voor anderen of voor de stad. Zij zijn een voorbeeld voor anderen en mogen best eens in de schijnwerpers staan.

Voor wie?

Het jeugdlintje is voor jonge Wageningers van 6 tot en met 17 jaar, die een bijzondere prestatie leveren of hebben geleverd. Met het jeugdlintje worden deze jonge mensen bedankt voor hun inzet. Het jeugdlintje stimuleert henzelf en anderen om met het goede werk door te gaan. Kent u een Wageningse jongere die weleens in het zonnetje gezet mag worden? Een jongere, die altijd boodschappen haalt voor de buurvrouw? Of activiteiten organiseert voor een goed doel. Maar ook kinderen die de buurt schoon houden. Of het meisje dat regelmatig haar gehandicapte broertje wegbrengt. Jongeren die een bijzondere prestatie hebben geleverd op het gebied van sport of cultuur komen ook in aanmerking voor een lintje. Aarzel niet! Meld hem of haar aan voor het jeugdlintje.

Wanneer

De uitreiking van de Jeuglintjes 2019 vindt plaats in het stadhuis op zaterdag 20 april 2019.

Aanmelden

Kinderen en jongeren, die een lintje verdienen, kunnen alleen of als groep, tot vrijdag 29 maart 2019 worden aangemeld. Gebruik hiervoor het aanmeldformulier.

 

Zoeken