Gemeente Wageningen helpt u met uw zorgverzekering

Het dagelijks leven is al duur genoeg. Als het al een sport is om elke maand rond te komen, is een goede zorgverzekering niet het eerste waar u aan denkt.

De gemeente Wageningen vindt dat iedereen een goede zorgverzekering verdient. Ook als u een laag inkomen en hoge zorgkosten heeft. Samen met Menzis bieden wij daarom de zorgverzekering GarantVerzorgd aan. Een complete zorgverzekering waar de gemeente aan meebetaalt. Zo blijft de premie betaalbaar en bent u goed verzekerd.

 

De voordelen van Menzis GarantVerzorgd:

  • De gemeente Wageningen betaalt mee
  • Geen medische keuring
  • U krijgt meer zorg voor minder geld

 

Is de zorgverzekering GarantVerzorgd er ook voor u?

Het maakt niet uit of u ziek of gezond bent, bij de zorgverzekering GarantVerzorgd is iedereen uit de gemeente Wageningen met een laag inkomen en hoge zorgkosten van harte welkom. Of u in aanmerking komt voor de zorgverzekering GarantVerzorgd is afhankelijk van uw situatie en de samenstelling van uw huishouden. Is uw gezamenlijke netto maandinkomen niet hoger dan 110% van de toepasselijke bijstandsnorm? Dan komt u in aanmerking. Is dit hoger, dan komt u helaas niet in aanmerking.

 

Wanneer kan ik overstappen?

U kunt nu nog niet overstappen, dat kan alleen aan het eind van het jaar. In november informeren we u over de premies, vergoedingen, voorwaarden en kortingen die voor 2016 gelden. Zodra de premies en voorwaarden half november bekend zijn, kunt u zich aanmelden via de website www.gezondverzekerd.nl/menzis of via de OverstapCoach van Menzis. Daarna gaat de rest vanzelf. Uw huidige verzekering wordt opgezegd en u bent per 1 januari 2016 verzekerd via GarantVerzorgd.

 

Meer informatie

Wilt u meer informatie over de voorwaarden, neem dan contact op met het Startpunt, (0317) 41 01 60 of via startpunt@wageningen.nl

Zoeken