Festival Bruist voor jongeren

Festival Bruist is een festival specifiek voor Gelderse jongeren, georganiseerd door de Leefbaarheidsalliantie Gelderland.

Wat

#BRUIST is er om jongeren te inspireren om initiatief te nemen om de leefbaarheid in hun omgeving te optimaliseren, dromen na te jagen, maar ook om hen handvatten te bieden zodat ze verder kunnen komen met hun idee.  Op #BRUIST zijn alle ingrediënten voor een tof festival aanwezig: hapje, drankje, leuke sfeer en goede muziek. Daarnaast zijn er inspirerende sprekers en handige workshops te vinden. Zo worden er workshops vloggen, social media, fondsen werven en creatief denken gegeven om jongeren een stap verder te helpen met hun idee. Daarnaast zijn er jongeren die vertellen over hun idee of project en hoe ze dat uitgevoerd hebben. Van workshop vloggen tot speeddaten met fondsen. Van begin tot het eind van het festival spelen er leuke bandjes en is er een markt met inspirerende en nuttige kraampjes. Daar vinden onder andere het Oranjefonds, het VSB fonds en de Provincie Gelderland hun plek, klaar om vragen te beantwoorden!

Leefbaarheidsalliantie

De Leefbaarheidsalliantie Gelderland bestaat uit vier door de provincie gesubsidieerde samenwerkende organisaties: Dorpshuizen en Kleine Kernen Gelderland (DKK), Plattelandsjongeren Gelderland (PJG), Spectrum, partner met elan en Zorgbelang Gelderland.

Programma

  • Zaterdag 14 april 2018
  • De deuren gaan open om 13.00 uur.
  • Om 13.30 uur wordt het festival afgetrapt door de bekende vlogger Teun Peters (teunpeters.nl).
  • Om 14.00 uur start de eerste workshop.

Waar

#BRUIST vindt plaats in Arnhem bij Geniet in de Weerd: Weerdjesstraat 168.

Praktische informatie

De entree voor #BRUIST is gratis voor jongeren. Ook voor een hapje en een drankje wordt gezorgd. Meer weten over het festival? Check dan de website: www.bruistfestival.nl. Aanmelden kan  via de website.
 

 

 

Zoeken