Behoefte aan een luisterend oor?

Misschien heeft u juist in deze periode met de feestdagen extra behoefte aan contact en is dat (vanwege corona) lastig. Door het hele land zijn er vrijwilligers actief die graag naar u luisteren.

de Luisterlijn

Soms is het lastig om iemand te vinden in uw omgeving die écht naar u luistert of waarmee u kunt praten. Of u zoekt juist naar iemand die u niet persoonlijk kent. Bij de vrijwilligers van de Luisterlijn kunt u dag en nacht terecht voor een goed gesprek. Alle dagen van de week. Het hele jaar door. Met echte aandacht luisteren zij naar uw verhaal. Anoniem en vertrouwd. Zonder oordeel. de Luisterlijn is te bereiken via telefoonnummer 088 0767 000 of chat/mail via www.deluisterlijn.nl

Rode Kruis Hulplijn tijdens de coronacrisis

Heeft u een luisterend oor, advies of extra hulp nodig tijdens de coronacrisis? Bijvoorbeeld omdat u in quarantaine of thuisisolatie zit? Dan kunt u contact opnemen met de Rode Kruis Hulplijn telefoon 070-4455 888. Dit nummer is maandag t/m vrijdag bereikbaar van 9.00 – 17.00 uur. Voor anderstaligen is er de WhatsApp Hulplijn tijdens de coronacrisis. Kijk voor meer informatie op www.rodekruis.nl/contact .