Balie Startpunt vanaf 15 juli weer geopend

Vanaf woensdag 15 juli 2020 is de balie van het Startpunt weer geopend. Binnenlopen met uw vraag zonder afspraak is weer mogelijk. In het Startpunt hanteren wij de coronamaatregelen. Wij vragen u daarom 1,5 afstand te houden en uw handen te desinfecteren bij binnenkomst. Als u bij de balie geen 1.5 meter afstand kunt houden, vragen wij u even in de hal te wachten.  

Inloop Jeugd en Gezin

De Inloop Jeugd en Gezin is op vrijdag 17 juli telefonisch bereikbaar op het nummer 0317-410160. Vanaf vrijdag 24 juli kunt u hiervoor ook weer zonder afspraak binnenlopen in het Startpunt.De Inloop Jeugd en Gezin is elke vrijdag van 9.00-13.00 uur bereikbaar. Ouders/opvoeders en jongeren kunnen terecht met vragen over opvoeden en opgroeien in Wageningen. Vanaf vrijdag 24 juli kan dit dus weer zowel telefonisch als door middel van een gesprek in het Startpunt.

Uitleenpunt zorghulpmiddelen Medipoint

Het is ook weer mogelijk om vanaf woensdag 15 juli bij het Startpunt zorghulpmiddelen te lenen en terug te brengen zoals bijvoorbeeld een rolstoel of krukken. Dat kan tijdens openingstijden van het Startpunt.

Afspraak in het Startpunt

Heeft u een afspraak met een medewerker van het Startpunt? Wij vragen u zoveel mogelijk alleen naar uw afspraak te komen. Wanneer u graag wilt dat een contactpersoon aanwezig is bij de afspraak, geef dit dan aan als wij de afspraak met u maken. We reserveren dan een ruimte waar voldoende afstand kan worden gehouden.

Huisbezoek

U bent van ons gewend dat we voor een uitgebreid gesprek op huisbezoek komen. Kunt u moeilijk naar ‘t Palet komen of wilt u om een andere reden liever bij u thuis afspreken? Geef dit dan aan bij de medewerker. Dan wordt er een afspraak voor een huisbezoek ingepland. Ook bij een huisbezoek is het belangrijk dit veilig te doen. Dat betekent dat u en uw gezinsleden dan ook klachten vrij zijn en dat er voldoende afstand kan worden gehouden.

Uw en onze gezondheid

Uiteraard gaan wij alleen met u in gesprek als u en uw huisgenoten klachtenvrij zijn. Bij het maken van een afspraak worden daarom een aantal vragen over uw gezondheid gesteld. Dit gebeurt als wij u bellen voor de afspraak. Als u op de dag van de afspraak toch klachten heeft, dan vragen wij u om de afspraak alsnog telefonisch of per e-mail af te zeggen. Dit kan bij de medewerker met wie u de afspraak heeft.

Bij welke klachten kan de afspraak niet doorgaan

• U heeft corona
• U heeft nu huisgenoten/gezinsleden met corona
• U bent genezen van corona korter dan 2 weken geleden
• U heeft een of meerdere van de volgende symptomen, verkoudheid, niezen, hoesten, keelpijn, benauwdheid, koorts (meer dan 38)
• U heeft huisgenoten/gezinsleden met deze symptomen
• U bent in thuisisolatie

Hoe maakt u de afspraak

Wilt u een afspraak maken met het Startpunt? Meld u zich dan aan via afsprakenbutton . U wordt dan dezelfde of de volgende werkdag gebeld en dan wordt er een afspraak ingepland. Tijdens openingstijden kunt u natuurlijk ook telefonisch een afspraak maken via telefoonnummer 0317-410160 of e-mail naar startpunt@wageningen.nl

Openingstijden Startpunt

Maandag tot en met donderdag van 9.00-17.00 en vrijdag van 9.00-13.00 uur.
Telefonische bereikbaarheid van maandag tot en met donderdag van 9.00-16.00 uur en vrijdag van 9.00-13.00 uur.

Contactgegevens

Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408 A Wageningen
Telefoon: 0317-410160
WhatsApp: 06-22592434
E-mail: startpunt@wageningen.nl