Nieuwe zorgaanbieders contractering sociale domein

Nieuwe zorgaanbieders contractering sociaal domein

U kunt uzelf als zorgaanbieder momenteel niet meer aanmelden voor een contract op het gebied van WMO en/of Jeugdzorg. Voor de periode 2020-2024 is de zorg met betrekking tot het sociaal domein aanbesteed via het regionaal samenwerkingsverband Regio Centraal Gelderland . Hier doet Wageningen ook aan mee. Regio Centraal Gelderland (RCG) heeft de inkoop digitaal ondergebracht via het Interactief Aankoopsysteem (I.A.S).

Nieuwe aanbieders

Nieuwe aanbieders kunnen zich gedurende deze periode alleen inschrijven in het I.A.S. van RCG als RCG besluit om het systeem weer open te zetten voor nieuwe inschrijvingen. RCG heeft de optie om gedurende de looptijd van het contract het systeem open te zetten voor nieuwe inschrijvingen, maar daar zijn op voorhand geen specifieke momenten aangekoppeld. Mocht u interesse hebben houd dan vooral de website van RCG in de gaten.

Vragen en meer informatie

• Heeft u vragen over contractering, contractafspraken en zorgproducten binnen het sociaal domein? Neem contact met 'Inkoop Samenleving'  e-mail inkoopsamenleving@wageningen.nl.
• Er is ook meer informatie te vinden op de website van inkoop sociaal domein centraal gelderland.