Mantelzorgcompliment

AANVRAAG MANTELZORGCOMPLIMENT PDF

Mantelzorgers zijn belangrijk. Daarom waardeert de gemeente mantelzorgers met een mantelzorgcompliment. De krijgt een geldbedrag van €100,

Vorig jaar een mantelzorgcompliment ontvangen?

Heeft u in 2019 een compliment gekregen en bent u nog mantelzorger van dezelfde persoon? Dan is aanvragen niet nodig. Het bedrag wordt in 2020 automatisch op uw rekening gestort.

Nog niet eerder een mantelzorgcompliment ontvangen?

Bent u mantelzorger en heeft u het mantezorgcompliment nog niet eerder aangevraagd? Download het aanvraagformulier Mantelzorgcompliment. Het formulier is ook bij het Startpunt op te halen. U doet de aanvraag van het mantelzorgcompliment bij de gemeente waar de zorgvrager woont. Dus als u in Wageningen woont en u zorgt voor iemand die buiten Wageningen woont, dan vraagt u het aan bij de gemeente waar de persoon waar u voor zorgt woont.

Meer informatie?

Heeft u vragen over het mantelzorgcompliment? Neem dan contact op met het Startpunt, (0317) 41 01 60 of e-mail naar startpunt@wageningen.nl of Mantelzorg Wageningen.

Hulp bij het invullen van het formulier

Voor vragen over de inkomensondersteunende regelingen van de gemeente, of voor hulp bij het invullen van de aanvraagformulieren, kunt u terecht bij het Startpunt. Er kan hiervoor zonder afspraak worden binnengelopen. 

Contactgegevens Startpunt

Rooseveltweg 408 A Wageningen
Telefoon: 0317-410160
E-mail: startpunt@wageningen.nl