Vertrouwenspersoon ongewenst gedrag

Annemieke Spijker vertrouwenspersoon ZorgbelangAnnemieke Spijker is de onafhankelijke vertrouwenspersoon ongewenst gedrag. Ze is er voor alle inwoners van de gemeente Wageningen. Ervaart u ongewenst gedrag bij  hulp en ondersteuning op basis van de Wet maatschappelijke ondersteuning (Wmo) of  de Participatiewet? Dan kunt u contact opnemen met Annemieke Spijker. Ook als u ongewenst gedrag ervaart bij de gemeentelijke medewerkers, kunt u met haar contact opnemen.

Wat doet de vertrouwenspersoon?

De vertrouwenspersoon

  • Vangt u op als u ongewenst gedrag ervaart en u hierbij direct hulp bij nodig heeft
  • Helpt u bij het formuleren van uw probleem
  • Gaat met u na of er een oplossing mogelijk is door samen in gesprek te gaan met de persoon die uw probleem veroorzaakt
  • Informeert u over andere oplossingen, zoals de klachtenprocedure en  kan u helpen met het formuleren van de klacht en de procedure
  • Biedt een luisterend oor, ook als u alleen uw ervaring met iemand wilt bespreken.

Onafhankelijk en vertrouwelijk

Annemieke Spijker werkt vanuit het adviespunt Zorgbelang. Het adviespunt Zorgbelang is onafhankelijk van zorginstellingen en gemeenten. Annemieke staat naast u en komt op voor uw belang. Alle gesprekken met haar zijn vertrouwelijk.

Gratis

De vertrouwenspersoon ongewenst gedrag is voor iedereen gratis.

Meer informatie en contact met de vertrouwenspersoon?

U kunt contact opnemen met het Startpunt of rechtstreeks met Annemieke Spijker bij Zorgbelang Gelderland. Zij is iedere werkdag bereikbaar tussen 09.00-16.30 uur op telefoonnummer 026-3842826.

 

Zoeken