Inloopochtend opvoeders hoogbegaafde kinderen

Op vrijdagochtend 13 maart is er in het Startpunt een inloopochtend voor opvoeders van hoogbegaafde kinderen. Herkent u zich in de volgende situaties? Gaat uw kind vaak met u in discussie? Mist uw kind de uitdaging en aansluiting op bijvoorbeeld school? Reageert uw kind heel heftig op bepaalde situaties? Is uw kind bovengemiddeld slim en een snelle denker? Kinderen die (mogelijk) hoogbegaafd zijn, kunnen in het dagelijks leven tegen bepaalde zaken aanlopen waarbij het voor u als opvoeder lastig kan zijn om daarmee om te gaan. 

Voor wie

Dze inloopochtend is bedoeld voor opvoeders van hoogbegaafde kinderen in de basisschoolleeftijd. Of voor opvoeders die zich afvragen of hun kind misschien hoogbegaafd is. Tijdens deze inloopochtend is er gelegenheid om vragen te stellen en ervaringen uit te wisselen.

Door wieLogo Centraal Punt Hoogbegaafdheid Wageningen

Deze inloopochtend over hoogbegaafdheid wordt eenmalig georganiseerd en begeleid door Lydia van Voorthuizen en de Inloop Jeugd en Gezin van het Startpunt. Lydia van Voorthuizen is pedagoog en heeft als aandachtsgebied hoogbegaafdheid bij kinderen. Zij is werkzaam bij het Torenkamertje in Wageningen en zit in de werkgroep Centraal Punt Hoogbegaafdheid Wageningen. De Inloop Jeugd en Gezin maakt onderdeel uit van het Startpunt. Hier kunnen opvoeders en jongeren elke vrijdagochtend terecht met vragen over opvoeden en opgroeien in Wageningen.

Wanneer

Vrijdagochtend 13 maart van 10.00-12.00 uur

Waar

Startpunt, Rooseveltweg 408A Wageningen

Meer informatie

• Aanmelden voor deze inloopochtend is niet nodig. U kunt binnenlopen tussen 10.00-12.00 uur.

Week van de hoogbegaafdheidLogo week van de hoogbegaafdheid

De inloopochtend wordt georganiseerd in de Week van de Hoogbegaafdheid. Deze week is van 7-15 maart 2020. In heel het land zijn er dan activiteiten rondom dit thema. Kijk voor meer informatie over deze week op www.weekvandehoogbegaafdheid.nl