Inloop 'Samengesteld gezin'

Het Startpunt organiseert samen met Caroline Sleurink stiefcoach een nieuwe gratis inloopochtend ‘Samengesteld gezin’. De ochtend is bedoeld voor (stief)ouders die vragen hebben of problemen ervaren rond hun samengestelde gezin en dit willen delen met andere (stief)ouders.

Samengesteld gezin

Ondanks de liefde lukt het 60% van de samengestelde gezinnen niet om een goede balans te vinden en valt uit elkaar. Dit is teleurstellend voor de (stief)ouders maar zeker ook voor de kinderen die dan opnieuw een scheiding meemaken. Daarom is het belangrijk om de uitdaging en problematiek om te buigen naar een nieuw evenwicht. Caroline Sleurink van Stiefgoed helpt stellen met een samengesteld gezin naar meer balans, rust en harmonie in het gezin.

Wat is Stiefgoed

Stiefgoed is een landelijke organisatie met vestigingen in heel Nederland. Bijzonder is dat alle Stiefgoed professionals zelf ook een samengesteld gezin hebben. Stiefcoach Caroline Sleurink is eigenaar van de vestiging in Wageningen.

Foto Caroline Sleurink

Meer informatie

  • Luister naar de uitzending van 'Op de koffie' bij  omroep Gelderland (uur 2) waarin Caroline vertelt over samengestelde gezinnen 
  • De inloopochtenden zijn op woensdag 26 juni, 11 september, 11 december en 11 maart 2020 van 9.30-11.30 uur
  • Deelname is gratis en opgeven is niet nodig
  • Meer informatie vindt u op stiefgoed.nl
  • Adres: Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408 A, Wageningen