Spreekuur Buurtbemiddeling

Heeft u last van spanningen met uw buren? Ziet u het niet zitten om zelf met hen contact op te nemen voor een gesprek? Of heeft u uw probleem al vaker voorgelegd zonder resultaat? Misschien dat Buurtbemiddeling u kan helpen?

Waarvoor kunt u terecht?

Buurtbemiddeling richt zich bijvoorbeeld op conflicten over:

  • Lawaai
  • Gedrag kinderen
  • Huisdieren
  • Parkeren
  • Erfafscheiding, tuin- en balkoninrichting

Spreekuur

Tijdens het spreekuur kunt u vrijblijvend uw situatie bespreken. Het spreekuur in de even weken op de dinsdagmiddag van 13.00-14.00 uur

Hoe werkt het?

Twee onafhankelijke bemiddelaars maken eerst kennis met u en uw buren. Tijdens een bemiddelingsgesprek zitten u en uw buren op vrijwillige basis met elkaar om de tafel op een neutrale plek. De gesprekken zijn vertrouwelijk. De bemiddelaars zijn neutraal en helpen u en uw buren feiten en gevoelens boven water te krijgen. Vervolgens wordt er gezocht naar oplossingen die voor u beiden aanvaardbaar en uitvoerbaar zijn.

Meer informatie en contact

Meer informatie over Buurtbemiddeling kunt u lezen in de folder. Kunt u niet op het spreekuur aanwezig zijn en wilt u graag contact met een buurtbemiddelaar? Stuur dan een e- mail naar buurtbemiddeling@solidez.nl. Geef in de e-mail uw situatie aan, uw contactgevens en wanneer en hoe u het beste bereikbaar bent. Een buurtbemiddelaar zal dan contact met u opnemen.

 

 

Zoeken