Thema- avond: Pubers & sociale druk

Maak je je zorgen over de sociale contacten van je puber? Heb je een vraag over dit onderwerp of wil je graag tips om hierover met jouw kind in gesprek te gaan? Tijdens het Familiekrachtcafé ‘pubers & sociale druk’ wordt aandacht besteed aan dit thema door het delen van kennis en ervaringen tussen ouders/opvoeders en een lokale professional.

Praktische informatie

  • Datum: maandag 26 juni
  • Tijd: van 20.00 tot 21.30 uur (de koffie staat klaar om 19.45 uur)
  • Plaats THUIS Wageningen, Stationsstraat 32 in Wageningen
  • De toegang is gratis

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie een aanmelden neem contact op met stichting Familiekracht via info@familiekracht.nu.

Spreker

Jongerenwerker Alex Looijen is deze avond aanwezig als gastspreker en deelt zijn inzichten omtrent pubers. Als jongerenwerker weet Alex als geen ander wat er om gaat in het hoofd van jongeren, hoe ze met elkaar omgaan en hoe ze reageren onder groepsdruk. Alex deelt doormiddel van een korte presentatie zijn kennis over pubers en reikt een aantal praktische tips aan.

Programma

Het programma van het Familiekrachtcafé ziet er als volgt uit. Na een gezamenlijke opening zal Alex ongeveer een half uur zijn kennis delen waarna er ruimte is voor vragen. Vervolgens wordt er als groep dieper ingegaan op het onderwerp en is er ruimte om kennis en ervaringen te delen. De focus ligt tijdens de avond op het delen met elkaar en leren van elkaar.

Zoeken