Inloopochtend ''Verlies en Gemis''

Er is een nieuwe inloopochtend in het Startpunt over verlies en gemis. Deze ochtend is een samenwerking tussen het Startpunt en De Plek. Het is open voor iedereen die te maken krijgt met verlies en rouw in zijn leven.

Wat houdt het in

Het verlies en gemis van een dierbare kan pijn doen. Het maakt niet altijd uit of dat lang of kort geleden is. Het is fijn om een plek te hebben waar dat gemis er gewoon mag zijn. Tijdens de inloopochtend wordt aandacht besteed aan rouw. Zonder het te willen oplossen of genezen. Er wordt rust en ruimte gegeven. Dat geeft ruimte om weer voluit te leven.
Tijdens de inloopspreekuren kunt u binnenlopen om een kop koffie te drinken, een gesprek te hebben, een boek in te kijken, een kaarsje aan te steken of om na te denken. Het motto is niks moet, alles kan.

Wie

De ochtend wordt begeleid door Petra Sips van het initiatief voor rouwbeleving De Plek. Petra is psycholoog en ervaringsdeskundige. Zij pleit voor meer begrip voor rouw en kwetsbaarheid in de samenleving.

Waar

Startpunt, Rooseveltweg 408a (’t Palet).

Wanneer

De eerste inloopochtend is op vrijdag 23 februari. De overige inloopochtenden in 2018 zijn op 23 maart, 20 april, 25 mei, 29 juni, 31 augustus, 28 september, 26 oktober en op 30 november. De inloopochtend is van 9.30-11.30 uur.

Overige informatie

  • De toegang is gratis,
  • Aanmelden is niet nodig

Zoeken