Inloopochtend voor ouders van hoogsensitieve kinderen

Thema: Liefdevol begrenzen

Over begrenzen van je kind wordt veel geschreven en gesproken en logisch; het is een thema dat raakt aan jouw eigen grenzen en authenticiteit als ouder!

Steeds vaker spreekt Simone Lammers ouders in haar praktijk die worstelen met grenzen stellen, die ergens aanvoelen dat “het anders zou moeten kunnen”, en die oprecht zouden willen dat ze minder snel boos worden op hun kind, voor zichzelf maar ook voor wat meer rust en harmonie binnen hun gezin. Begrenzen op een manier die effectief is en tegelijkertijd goed voelt voor jou als ouder; hoe doe je dat?

Praktische informatie

  • Datum: Woensdag 24 mei
  • Tijd: 10.00 – 12.00 uur
  • Plaats: Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408a in Wageningen

NB: veel ouders denken dat ze er om 10 uur moeten zijn, maar dat is geen must! Het is een open inloop, ook na half twaalf is er nog koffie en thee en kunt u zo aanschuiven aan tafel!

De inloopochtenden zijn gratis, koffie en thee staan klaar. U bent van harte welkom, en neem gerust belangstellenden mee!

Meer informatie

De inloopochtend wordt georganiseerd door Simone Lammers. Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen via simone.lammers@chello.nl of 06 29 12 39 40  (bereikbaar op ma, di en do)

Zoeken