Inloopochtend voor ouders van hoogsensitieve kinderen

Thema: Stress en ontspannen

Over begrenzen van je kind wordt veel geschreven en gesproken en logisch; het is een thema dat raakt aan jouw eigen grenzen en authenticiteit als ouder!

Hoe komt het dat uw hoogsensitieve kind zo heftig reageert op stress, en soms zo moeilijk lijkt te kunnen ontspannen? Wat betekent dit thuis bij het begeleiden van uw kind, en op school (relatie met faalangst, onderpresteren)? Waarom lijkt uw overprikkelde kind soms zo onbereikbaar? Hoe haalt u uw kind weer van die “stressladder” en helpt u het te ontspannen? En natuurlijk: hoe ga jij als ouder om met stress en ontspanning? Hoogsensitieve kinderen zijn immers keien in spiegelen.

Praktische informatie

  • Datum: Woensdag 21 juni
  • Tijd: 10.00 – 12.00 uur
  • Plaats: Startpunt Wageningen, Rooseveltweg 408a in Wageningen

NB: veel ouders denken dat ze er om 10 uur moeten zijn, maar dat is geen must! Het is een open inloop, ook na half twaalf is er nog koffie en thee en kunt u zo aanschuiven aan tafel!

De inloopochtenden zijn gratis, koffie en thee staan klaar. U bent van harte welkom, en neem gerust belangstellenden mee!

Meer informatie

De inloopochtend wordt georganiseerd door Simone Lammers. Voor meer informatie kunt u contact met haar opnemen via simone.lammers@chello.nl of 06 29 12 39 40  (bereikbaar op ma, di en do)

Zoeken