Inloop-uur Steunpunt Mantzelzorg

Heeft u wel eens behoefte om een kop koffie met iemand te drinken, een praatje te maken, vragen te stellen, advies te krijgen of te geven en informatie en ervaringen met iemand te delen? Dan bent u van harte welkom bij het inloop-uur. Het inloop- uur is vrijblijvend en wordt elke 1e woensdagochtend van de maand georganiseerd door Steunpunt Mantelzorg. Iedereen die zin heeft om even een praatje te maken tijdens het marktbezoek is welkom op markt 17.

Mantelzorgers die bijvoorbeeld even rustig boodschappen willen doen of een klein bezoekje aan de kapper willen brengen mogen gebruik maken van het inloop-uur om hun partner, in vertrouwde handen achter te laten bij Markt 17. Heeft u hier vragen over bel dan gerust met Steunpunt Mantelzorg.

Feestelijke start

Op 1 april gaat het inloop-uur van start. Tijdens deze bijeenkomst willen wij iedereen laten kennismaken met de woensdagmorgeninloop van Steunpunt Mantelzorg. Bent u nieuwsgierig wat het inloop-uur is en waarvoor deze georganiseerd wordt? Kom dan onder het genot van een kop koffie met gebak naar deze feestelijke bijeenkomst van Steunpunt mantelzorg!

Plaats en tijd

Inloopcentrum Markt 17
Markt 17
6701 CX Wageningen
U bent welkom tussen 10.30 en 12.30 uur.

Kosten

koffie en thee zijn €0.70, -

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u terecht bij Steunpunt Mantelzorg Wageningen, 0317- 468 818 of smw@solidez.nl.

Zoeken