Rouwgespreksgroep van start

U hebt in uw nabije omgeving iemand verloren door overlijden. Iemand die u dierbaar was. Kort na het overlijden is er vaak nog wel gelegenheid om met familie en vrienden te praten over het gemis en de vele vragen die er zijn. Maar na een tijdje wordt het vaak stiller. Misschien heeft u de behoefte om de stilte te doorbreken en te kunnen en te mogen spreken wat  u bezig houdt.

In maart zal er weer een rouwgespreksgroep starten onder begeleiding van twee maatschappelijk werkers van Solidez.  In de gespreksgroep staan het uitwisselen van ervaringen, elkaar steunen en eventueel tips geven, centraal. Er zullen verschillende thema’s aan bod komen zoals: verschillende emoties bij het rouwproces, reacties van de omgeving na het overlijden en hoe om te gaan met speciale dagen. Ook zal er aandacht zijn voor: wie of wat is je tot steun, krachtbronnen en hoe verder ná het verlies.

Praktische informatie

  • Wanneer: De 10 bijeenkomsten zullen zijn op donderdagochtenden van 10.00 tot 12.00 uur
  • Start: 9 maart 2017
  • Locatie: Wijkcentrum de Nude, Kortestraat 2 Wageningen.
  • Kosten: Deelname  aan de groep is gratis.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie of aanmelding kunt u contact opnemen met :

  • Prisca Poll,  telefoon  06- 57 18 02 52
  • Pieternel Geurts,  telefoon 06-22 18 06 17     

U kunt u ook aanmelden door een e-mail te sturen naar amwgroepswerk@solidez.nl. Aanmelden kan tot uiterlijk 23 februari
Er zal vooraf een intake gesprek plaatsvinden.

Voor begeleiding  na verlies van een naaste, anders dan een partner, kunt u ook contact opnemen met bovenstaande contactpersonen.

Zoeken