Informatieavond hoogbegaafdheid

!! Vanwege grote belangstelling is er geen plek meer vrij voor vanavond. Elke eerste donderdag van de maand is er een inloopspreekuur  bij het Startpunt voor hoogbegaafde volwassenen. !!

Het Startpunt organiseert samen met coach, Rianne van de Ven, op maandag 13 maart een informatieavond over hoogbegaafdheid bij (jong-) volwassenen.

Wat is hoogbegaafdheid

Tijdens de informatieavond in Wageningen geeft Rianne van de Ven een introductie over hoogbegaafdheid bij (jong-)volwassen. Wat is hoogbegaafdheid, hoe herken je het? Waar lopen hoogbegaafden tegenaan? Waarom is het belangrijk te weten of je hoogbegaafd bent? Wat is nodig om de talenten van hoogbegaafden te laten bloeien? Dit zijn onderwerpen die de revue zullen passeren.

Praktische informatie

  • Datum maandag 13 maart
  • Locatie Startpunt Wageningen (in gebouw 't Palet), Rooseveltweg 408a
  • Tijd van 19.30 tot 22.00 uur
  • Kosten deelname is gratis

Rianne van de Ven

Rianne is coach voor hoogbegaafde volwassenen en adviseert het bedrijfsleven hoe hoogbegaafdheid als aspect in het HR-beleid te integreren. Naast haar eigen praktijk in Wageningen–Hoog, is zij voorzitter van het IHBV Instituut HoogBegaafdheid Volwassenen http://www.ihbv.nl. Tevens is zij gastdocent aan de Vrije Universiteit Brussel waar zij colleges verzorgt over de relatie Hoogbegaafdheid en Hoogsensitiviteit.

Meer informatie en aanmelden

Voor meer informatie en aanmelden kunt u contact opnemen met het Startpunt Wageningen, 0317- 410 160 of via lindsay.hooyer@wageningen.nl. Deelname is gratis, wel vooraf aanmelden.

Zoeken